4 sätt att skräddarsy din Hoverboard

Att ha en Hoverboard är både kul och spännande, men varför ska man nöja sig med att den ska se ut precis som alla andras? Ja, att åka är ju det största nöjet, men det finns faktiskt några sätt som man kan använda sig av för att göra sin självbalanserande scooter att se mer personlig ut.

Då Hoverboards har blivit mer än bara ett sätt att transportera sig på så är det förståeligt att man vill göra sin nya lilla accessoar så häftig som möjligt. Hoverboards kanske ser coola ut, men deras designer är rätt så enkla, och det kan bli tråkigt i längden. Att skräddarsy sin scooter är då det bästa man kan göra, men det kostar säkert en del. Fel! Här kommer några tips på hur man kan fixa till sin Hoverboard och inte behöva sälja sitt hem under processen.

1. Dekorera din Hoverboard


Ett sätt att få ens Hoverboard att se så mycket coolare ut är att köpa dekorationer som man bara behöver klistra fast. Som ett slags skinn, det vill säga. Det enda man behöver är silvertejp med dekorativa designer på som går att finna lite här och var. Sedan klistrar man bara fast det på Hoverboarden och har helt plötsligt en scooter med en mycket häftigare design. Tejp kostar ju inte så mycket, så man förlorar inte mycket på att göra detta heller. Super enkelt och prisvärt!

2. Gör din Hoverboard reptålig


En repig Hoverboard är aldrig kul. Med hjälp av skumtejp och en sax så kan man dock se till så att ens scooter förblir näst intill fri från repor. Det är bara att klippa ut bitar av tejpen och sätta fast den på de delar man vill skydda. Snabbt, enkelt och billigt ännu en gång! Man behöver faktiskt inte lämna in sin scooter för service för att ta hand om den. Man kan göra allting alldeles själv hemma.

3. Sprayfärga din Hoverboard


Hittar man ingen silvertejp med en design på som man gillar så kan man alltid piffa upp sin Hoverboard genom att använda sprayfärg. Använd eltejp för att täcka över de delar som inte ska sprayfärgas, som hjulen, ljuset och trampdynan. Gå sedan ut och lägg ner tidningar eller kartonger för att det inte ska komma färg på marken och börja sedan spraya. Låt färgen torka runt sex timmar eller under natten. När man väl använder den efteråt så har man en häftig och fräsch Hoverboard för nästan inga pengar alls!

4. Få din Hoverboard att glittra


Vill man ta det ett steg längre och få sin Hoverboard att glittra så kan man alltid klistra på små kristaller eller pärlor. Det är bara att köpa lite superlim och klistra fast dem vart man vill på sin scooter. Plötsligt så har man en unik och cool Hoverboard att visa upp. Det är varken svårt eller dyrt, så vem som helst kan göra det om de vill.

Dessa var de fyra tipsen vi hade att dela med oss av. Nu är det bara att välja favoriten och sätta igång!