Gör din Airboard reptålig

En Hoverboard är inte billig. Det vet alla som äger en. Denna självbalanserande scooter må ha blivit otroligt populär den senaste tiden, men det innebär inte att folk inte behöver spara några månadslöner för att investera i en, och just därför är det viktigt för många att den förblir i så gott skick som möjligt. Men att vara försiktig med en apparat som man även är mån om att gör tricks med kan vara svårt. Det finns dock några saker man kan använda sig av för att göra sin Hoverboard mer reptålig.

Skumtejp


Skumtejp är precis vad det låter som; en remsa med skum som har tejp på ena sidan så att man lätt kan sätta fast den på den ytan av Hoverboarden man vill. Den är även lätt att finna och klippa i, så man kan forma den precis som man vill innan man klistrar fast den. Det enda negativa är att skum inte är det mest hållbara materialet. Den kan gå sönder med tiden, men till en början så skyddar den scootern bra. Man borde dock tänka ut fler planer innan skummet förstörs helt, och just därför ska vi ta upp fler alternativ.

Gummitejp 


Det finns mer än bara en slags tejp som kan hjälpa till att göra Hoverboarden reptålig. Gummitejp, som är en rulle med gummiliknande material med tejp på ena sida, används oftast för isolering och som skydd mot vatten och elektricitet. Man kan dock även använda tejpen för att skydda Hoverboards. Gummitejpen är som mest effektiv om den klistras fast på kanter och hörn av scootern, då det är oftast de ytorna som skadas mest.

Även denna tejp är lätt att finna, och till skillnad från skumtejpen så tål den mer, så man kommer inte att behöva byta ut den lika snabbt, om ens alls. Faktum är att den är väldigt svår att ta av när den väl är på, så egentligen borde man inte använda den om man planerar att ersätta den någon dag.

Vinyldekaler


Vinyldekaler är färgade eller dekorerade klistermärken som kan klistras fast på Hoverboarden för att ge den både ett extra lager skydd, och för att ge dess rätt så simpla stil ett litet lyft. Man kan köpa vinyldekaler lite överallt, men det är smartast att köpa sådana som är gjorda för just Hoverboards.

Ett litet minus med dessa klistermärken är att det kommer att se ut som om de vore en del av själva Hoverboarden, och när väl de blir lite repiga så finns det en chans att folk kommer att tro att det är scootern som är repig. Å andra sidan så skyddar de i alla fall scootern, oavsett om folk vet det eller inte.

Kanttejp


Kanttejp är remsor av plast eller gummi som kan appliceras på apparater för at skydda dem från hårda slag och smällar. Vissa remsor kommer med klister på en sida så att man kan sätta fast dem, men för det mesta så måste man sätta på klister själv. Denna tejp används oftast på enhjulingar och på en del sportutrustning, men går även bra att användas på Hoverboards. Om man gör många trick och vet att man har en tendens att vara en aning vild på sin scooter så är denna tejp perfekt som skydd.

Specialtillverkat skydd


Specialtillverkade skydd är gjorda specifikt för att appliceras på Hoverboards. Detta är positivt då man inte behöver forma remsorna på något sätt då de är gjorda för scootern och följer redan dess form. Dock så måste man beställa dem och kan inte finna dem var som helst. Det kan även bli lite kostsammare än de andra alternativen, men eftersom de är specialtillverkade så är det trots allt värt det.